Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Overige diensten:

Waardebepaling en taxaties:

Bij Grond en Goed kunt u altijd terecht voor een gratis waardebepaling van agrarisch of bedrijfsmatig onroerend goed. Grond en Goed Makelaardij werkt daarnaast samen met onafhankelijke externe taxateurs, waarbij er een onderscheid wordt gemaakt in het doel van de taxatie. Voorbeelden zijn; taxatie voor ver- of aankoop, taxatie t.b.v. transactie of verdeling in familieverband, taxatie voor de fiscus dan wel taxatie t.b.v. het verkrijgen van een financiering

Pachten of verpachten:

Voor alle pacht gerelateerde zaken bent u bij ons aan het goede adres. Wij zoeken de juiste pachter voor u als belegger met het juiste rendement. Wilt u grond pachten of verpachten dan kunnen wij daar een belangrijke rol in uw belang in spelen. Wij stellen voorts  de overeenkomst op en zorgen dat deze wordt geregistreerd en goedgekeurd bij de Grondkamer. Wilt u de pacht beëindigen dan kunnen wij u hierbij begeleiden en zorgen dat dit op de juiste wijze gebeurd. Pachtaangelegenheden kunnen soms zeer gecompliceerd zijn; Wij werken samen met diverse beëdigde rentmeesters en andere pachtrechtdeskundigen. 

Mediator:

Naast de gebruikelijke werkzaamheden van ons kantoor, heeft Grond en Goed ook vaak een essentiële rol weten te spelen in diverse dossiers die niet direct te linken zijn aan de dagelijkse praktijk van een makelaarskantoor.

Enkele voorbeelden hiervan zijn:

  • Het begeleiden van ondernemers, bij geschillen met verhuurder en/of de gemeente.
  • Onderhandelen in opdracht van de exploitant bij aankoop horeca- of bedrijfspand van brouwerij of eigenaar.
  • Onderhandelen met leveranciers van horeca exploitanten en retailers met als doel het bedrijfsresultaat structureel te vergroten.

Door de juiste volgorde te betrachten, de juiste insteek en strategie te kiezen, weet Grond en Goed vrijwel altijd dossiers tot volle tevredenheid van cliënten op te lossen. Bij vragen twijfel niet en neem contact op, om te zien wat Grond en Goed voor u kan betekenen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Contact opnemen