Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Bemiddeling:

Verkoopbemiddeling:

Verkoop van agrarisch en bedrijfsmatig onroerend goed is de Corebusiness van Grond en Goed Makelaardij. Wij bieden u een eerlijk verhaal over de verkoop van uw eigendom. Een eerlijke waardebepaling van uw onroerende zaken speelt hierbij een essentiële rol. Door een markt conforme prijs te bepalen kunnen we zo efficiënt mogelijk te werk gaan om voor onze opdrachtgever een zo goed mogelijk resultaat te bereiken. Bij Grond en Goed staat de actieve marktbenadering centraal. Dat wil zeggen dat wij actief op zoek gaan naar de meest geschikte koper voor uw eigendom, omdat wij putten uit een zeer groot netwerk. Vaak weten wij al direct wie voor uw eigendom de meest geschikte kandidaten zijn. Hierdoor behalen wij voor u als klant een optimaal resultaat.

Aankoopbemiddeling:

Bij Grond en Goed zit u goed als u professioneel wil worden bijgestaan bij de aankoop van agrarisch of bedrijfsmatig vastgoed. Uw wensen staan voorop en zijn bepalend voor de te volgen aankoopstrategie, waarbij wij een beroep kunnen doen op onze diverse externe deskundigen. Ook hierbij is een goede waardebepaling van belang en dient een goede voorbereiding het uiteindelijk te behalen resultaat. Door de opdracht aan te gaan op basis van ‘No cure No Pay’ en daarnaast te werken met een prestatie fee, zijn wij extra gedreven om een zo laag mogelijke aankoopsom voor onze klanten te realiseren.

Onteigening:

Naast de verkoop van agrarisch en bedrijfsmatig onroerend goed, behoort de rol van onteigeningsdeskundige tot de expertise van Grond en Goed makelaardij. Onteigening betreft de gedwongen overgang van het eigendomsrecht van onroerende zaken van particulieren of bedrijven aan de overheid. Sjef Roebroek heeft sinds hij Grond en Goed makelaardij is begonnen, tot en met heden vele gecompliceerde onteigeningsdossiers, tot volle tevredenheid van onze opdrachtgevers in der minne weten op te lossen. Hierbij heeft hij in vele gevallen een optimaal minnelijk akkoord weten te bereiken. Vele goede resultaten voor onze klanten heeft hij weten te bereiken in het Grensmaas Project, waarbij de basis van het resultaat is gebaseerd op grond voor grond transacties voor landbouwers en overige grondeigenaren in het Grensmaasgebied. Het resultaat dat wordt bereikt hangt mede af van het bedenken van creatieve grondruilingen, waarbij verschillende eigenaren grond inbrengen en grond toebedeeld krijgen.

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Contact opnemen