Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Over ons

Sinds 2008 profileert Grond en Goed zich als hét agrarisch- en bedrijfsmakelaarskantoor van Zuid Limburg en omstreken. Grond en Goed is gespecialiseerd in agrarisch onroerend goed. Daarnaast heeft het uitstekende expertise in huis op het gebied van bedrijfsmakelaardij. Sjef Roebroek van Grond en Goed onderscheidt zich, volgens zijn klanten vooral door steeds een extra stap te zetten voor zijn opdrachtgevers. Daarbij hanteert hij het 'no cure no pay' principe. Een klant betaalt alleen de vooraf overeengekomen vergoeding als de afgesproken transactie tot stand is gekomen en hij door deze transactie er ook daadwerkelijk op vooruit gaat.

De opdrachtgever is en blijft steeds centraal staan bij Grond en Goed. Aan- of verkoop van onroerend goed tegen de beste condities voor de opdrachtgever staat bij ons steeds voorop. Een grote vertrouwensbasis is dan ook van groot belang en het is zeer belangrijk dat het wensenpakket van de opdrachtgever helder en duidelijk is. Alleen dan kan er een optimaal resultaat bereikt worden.

Grond en Goed beschikt over een uitgebreid netwerk en daarnaast veel kennis en ervaring op het vlak van agrarische makelaardij. Mede hierdoor is Sjef Roebroek in staat om vaak zeer gecompliceerde dossiers tot een goed einde te brengen en voor zijn opdrachtgever het meest optimale resultaat te bereiken. Dit optimale resultaat wordt veelal bereikt door ruiltransacties, die kunnen plaatsvinden omdat Sjef Roebroek vaak al van te voren op de hoogte is waar de wensen van landbouwers liggen, omdat elk bedrijf een ander belang heeft.

Kortom; Grond en Goed zet zich met man en macht in om alles voor u als opdrachtgever eruit te halen wat erin zit. Hierbij wordt het principe van ‘No Cure No Pay’ door Grond en Goed als grondbasis gehanteerd.

 

Meer informatie?

Neem vrijblijvend contact met ons op!

 

Contact opnemen