Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Verlengde Klinkertstraat 30 Verkocht

verkocht
inhoud611 m3
aanvaardingin overleg
Bouwjaar1974
Perceel oppervlakte500 m2
Gebruiksoppervlakte wonen115 m2
Gebruiksoppervlakte overige inpandinge ruimte65 m2
Inhoud611 m3

beschrijving

Omschrijving

Deze levensloopbestendige bungalow is gelegen aan de zuidelijke rand van Hoensbroek (gemeente Heerlen). De vrijstaande bedrijfswoning is gelegen op een ruim perceel van 500 m2 in de wijk Nieuw Lotbroek. De woning heeft een aparte indeling en beschikt in de huidige situatie over maar liefst 4 slaapkamers, ruime keuken, gezellige woonkamer met open haard, separate douche en badkamer met ligbad. Daarnaast beschikt de woning over een aanzienlijke kelder.

Indeling

Begane grond:
Via de entree bereikt u de ruime hal, alwaar de meterkast en garderobe zich bevinden. Rechts bevindt zich de karakteristieke woonkamer (ca 30 m2), met knusse open haard, opgetrokken uit schoon metselwerk en eikenhouten afwerking. De woonkamer is voorzien van een decoratieve houten vloer en authentieke jaren 70 houten balken plafond. De ruime keuken (ca 13 m2), voorzien van koelkast, oven, inductiekookplaat met wasemkap en vaatwasmachine is vanuit de hal en de woonkamer te bereiken. Via de keuken komt men in de bijkeuken met wasmachine aansluiting, van hieruit is de achtertuin bereikbaar en is de trapafgang naar het souterrain. De hal, keuken en bijkeuken zijn voorzien van een tegelvloer. Links vanuit de hal zijn achtereenvolgens aan de linkerzijde 4 slaapkamers te bereiken, met de navolgende maten; (2,76 m x 3,17 m), (3,18 m x 4,02 m), (2,92 m x 2,99 m) en (2,94 m x 2,99 m). Links vanuit de hal bevind zich aan de overzijde van de slaapkamers achtereenvolgens, een toilet, doucheruimte met douche en wastafel en een badkamer met ligbad, wastafel en bad meubel. Toilet, douche en badkamer zijn grotendeels betegeld en uitgevoerd in een authentieke jaren 70 look. 

Souterrain:
Via de trapafgang is via een halletje de ruime centrale (multifunctionele) kelderruimte (ca 31 m2) te bereiken. Van hieruit is de cv ruimte en twee opslag ruimtes (ca 8,5 m2 en 12,5 m2) te bereiken.

Bijzonderheden

·         Karakteristieke jaren 70 look.

·         Ramen aan de voor- en zijkant voorzien van rolluiken.

·         Fraaie boeiboorden aan voor- en achterzijde van de woning.

·         Fraaie uit betonmetselsteen opgetrokken bloembakken aan voorzijde.

·         Het dak is ongeveer 20 á 15 jaar geleden vernieuwd.

·         Bedrijfswoning.

·         Mogelijkheid om de huidige indeling van de woning te wijzigen.

·         Grote kelderruimte met mogelijkheden.

·         De woning is door de eigenaar zelf nooit bewoond.

·         Mogelijkheid tot huren van kantoorruimte in het pand direct gelegen achter de woning. Informatie hierover kunt u inwinnen bij ons kantoor.

·         De cv-ketel (Vaillant) is eigendom en ongeveer 8 jaar geleden geplaatst.

Ligging
De woning is gelegen aan de zuidelijke kant van Hoensbroek (gemeente Heerlen) in de wijk Nieuw Lotbroek, op het bedrijventerrein Prinsenstraat aan de Verlengde Klinkertstraat naast autokeuringsstation Raets en Profile bandencentrum. Het treinstation van Hoensbroek is op loopafstand te bereiken en ligt ongeveer 500 m verderop in dezelfde straat. Binnen 5 auto minuten bent u bij de op- en afritten van de stads autobaan Heerlen (N281), richting Heerlen, de A76 richting Sittard-Geleen en Maastricht en de Internationale autosnelweg (E 314) richting Aken (DE). Ten Zuiden van de Verlengde Klinkerstraat bevindt zich het buurtschap Weustenrade en het stroomgebied van de Geleenbeek met het fraaie wandel- en fietsgebied “Het Geleenbeekdal”, snel te bereiken via de oude houten fietsbrug vanaf de nabij gelegen handelsstraat en uitkomend op de Esschenweg. Basisscholen en diverse voorzieningen zijn binnen 5 autominuten te bereiken.

Bestemmingsplan en mogelijkheden
De woning is gelegen binnen het vigerend bestemmingsplan “Hoensbroek Zuid”, vastgesteld op 2 juni 2009. De huidige bestemming die op het perceel rust is “Bedrijven” met milieucategorie 2.