Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Hoofdstraat 108 A Hoensbroek Verhuurd

verhuurd
type Bovenwoning

beschrijving

Deze riante bovenwoning voorzien van woonkamer, 2 ruime slaapkamers, semi open keuken en riante badkamer, is gelegen op steenworp afstand van de gezellige markt en het centrum van Hoensbroek.

Indeling:

Via een separate ingang is via een vaste trap de bovenwoning bereikbaar. Boven aan de trap direct links bevind zich de kleine slaapkamer (9,66 m2) en direct links een separaat toilet en daarnaast de toegang naar de riante badkamer, voorzien van ligbad, tweede toilet, badmeubel met dubbele wasbak, separate douche en de wasmachine aansluiting. Vanuit de ruime open hal is de semi open keuken (6,70 m2), de grote slaapkamer (23,68 m2) en ruime woonkamer (35,71 m2) bereikbaar. De keuken is voorzien van ruime opbergruimte, inbouw koelkast, 4 pits gaskooktoestel, RVS spoelbal, oven en de mogelijkheid om een vaatwasmachine te plaatsen.

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid aan de voorzijde van de bovenwoning aanwezig.

Bijzonderheden:

·         Totale oppervlakte bedraagt (87 m2).

·         De woning is verwarmd middels een radiatoren systeem, middels een nieuw geplaatste Cv-ketel op de tweede verdieping.

·         De tweede verdieping is ontoegankelijk gemaakt en enkel bereikbaar voor verhuurder ter preventie van hennep teelt.

·         De bovenwoning is instap klaar en goed onderhouden.

·         De woonkamer is voorzien van een airco.

·         De badkamer is vrij modern en volledig betegeld.

·         De hal, keuken, woonkamer en slaapkamers zijn voorzien van laminaat.

Voorwaarden

·         Potentiële huurders zullen worden gescreend.

·         De borg bedraagt 1 maandhuur.

·         De huurder dient zelf contracten af te sluiten, in verband met de levering van gas, water, elektra, televisie, internet etc.

·         Huurcontract in eerste instantie voor bepaalde tijd met een huurtermijn van 2 jaar, waarvan minimaal 1 jaar.