Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Landbouw grond te Roermond Te koop

type Losse Grond
SoortKlei
Oppervlakte0.5631 ha
Huidig gebruikGrasland
PrijsOp aanvraag

beschrijving

Net ten zuiden van Roermond bieden wij u een perceel landbouwgrond en een perceel bosgrond te koop aan. Het perceel landbouwgrond heeft een oppervlakte van 0.4119 ha en het perceel bosgrond een oppervlakte van 0.1512 ha.

Omschrijving

Het perceel landbouwgrond bestaat uit kleigrond en is vlak gelegen. Het perceel is momenteel in gebruik als grasland. Het perceel is ontsloten via een onverharde weg.

Kadastrale gegevens;

Het perceel landbouwgrond;

Roermond M 8 groot 0.4119 ha

Het perceel bosgrond;

Roermond M 7 groot 0.1512 ha

Bestemmingsplan

Beide percelen liggen binnen het vigerende bestemmingsplan “Buitengebied Roerdal”, onherroepelijk vastgesteld op 3 juni 2009, waarbij voor het perceel landbouwgrond de enkelbestemming “Agrarisch met waarden – Agrarische functie met natuur- en landschapswaarden” en de dubbelbestemming “Waterstaat – Waterhuishoudkundige en/of waterhuishoudkundige functie” en voor het bosperceel geldt de enkelbestemming “Bos” en eveneens de dubbelbestemming “Waterstaat – Waterhuishoudkundige en/of waterhuishoudkundige functie”

Ligging

Het perceel is gelegen ten zuiden van Roermond in de nabijheid van het knooppunt Heinsbergerweg – Laan van Schöndeln, echter is het perceel te bereiken via een onverharde weg uitkomend op de N293 (Heinsbergerweg). Deze onverharde weg ligt in de nabijheid van het verkeersplein Heinsbergerweg – John F Kennedysingel.

Informatie

Voor meer informatie omtrent deze percelen kunt u contact opnemen met Sjef Roebroek; 045-5213468 of 06-20325096