Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Mgr. Hanssenstraat 23 te Heerlen Verhuurd

verhuurd
type Winkelruimte

beschrijving

Gelegen in hartje Heksenberg bieden wij deze riante winkelruimte met een oppervlakte van ca. 344 m2 te koop aan. De winkelruimte is nagenoeg volledig onder keldert en beschikt zodoende over zeer veel opslagruimte. In het pand bevindt zich een goederenlift die via de achterzijde bereikbaar is. De winkelruimte betreft een hoekpand en beschikt over een riante etalageruimte, welke is  voorzien van grote raampartijen.

Locatie:

De winkelruimte is gelegen aan de meest noordelijke zijde van winkelcentrum Heksenberg in de gemeente Heerlen. Het winkelcentrum is direct gelegen aan uitvalswegen richting Heerlerheide, Brunssum en Heerlen Centrum. De winkelruimte is gelegen aan de Roebroekweg, een doorgaande weg van Heerlerheide naar heksenberg en daarmee ligt de winkel op een perfecte zichtlocatie!

Indeling:

De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca 344 m2. Waarbij de winkelruimte op dit moment ca 312 m2 bedraagt. Middels eventueel wegneembare scheidingswanden is er een (opslag)ruimte (ca 23,5 m2) gerealiseerd. Hier bevindt zich de toegang tot het achtergelegen toilet, het souterrain en de kantine (ca 8,5 m2). De kantine is voorzien van een keukenblok met wastafel en hier hangt tevens de Cv-installatie. Het ruime souterrain is verdeeld in een aantal compartimenten en middels 2 vaste trappen vanuit de winkel en de (opslag)ruimte bereikbaar. 

Parkeren:

Er is voldoende parkeergelegenheid beschikbaar aan de voorzijde. Parkeren is gratis.

Bestemming:

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor detailhandel of supermarkt. Men dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Aanvaarding:

Voorwaarden in overleg.