Ga direct naar de hoofdinhoud van deze pagina.

Mgr. Hanssenstraat 23 te Heerlen Te Huur

type Winkelruimte
Prijs € 2.000,- Per Maand

beschrijving

Gelegen in hartje Heksenberg bieden wij deze riante winkelruimte met een oppervlakte van ca. 344 m2 te huur aan. De winkelruimte is nagenoeg volledig onder keldert en beschikt derhalve over een zeer ruime opslag capaciteit, welke middels een goederenlift bereikbaar is. De winkelruimte ligt op een hoek en beschikt derhalve over een langgerekte hoeketalage, voorzien van grote raampartijen.

Locatie:

De winkelruimte is gelegen aan de meest noordelijke zijde van winkelcentrum Heksenberg in de gemeente Heerlen. Het winkelcentrum is direct gelegen aan uitvalswegen richting Heerlerheide, Brunssum en Heerlen Centrum. De winkelruimte is direct gelegen aan de Roebroekweg, een doorgaande weg van Heerlerheide naar heksenberg en daarmee ligt de winkel op een perfecte zicht locatie!

Indeling:

De verhuurbare vloeroppervlakte bedraagt ca 344 m2. Waarbij de winkelruimte ca 312 m2 bedraagt. Middels eventueel wegneembare scheidingswanden is er een (opslag)ruimte (ca 23,5 m2) gerealiseerd, van waaruit het toilet, het souterrain en kantine (ca 8,5 m2) bereikbaar is. De kantine is voorzien van een keukenblok met wastafel en hier hangt tevens de Cv-installatie. Het ruime souterrain is verdeeld in een aantal compartimenten en bereikbaar via 2 trappen en de aanwezige goederenlift.

Parkeren:

Er is voldoende parkeer gelegenheid beschikbaar aan de voorzijde. Parkeren is gratis.

Bestemming:

Het bestemmingsplan biedt de mogelijkheid voor detailhandel of supermarkt. Men dient zelf bij de gemeente Heerlen te verifiëren of de bedrijfsactiviteiten vallen binnen het vigerend bestemmingsplan.

Aanvaarding:

Voorwaarden in overleg.